AutoSportKlub / Tagok

Ismerős arcok, akikkel valószínűleg már találkoztál olyan helyeken, ahol gumifüst és benzinszag van a levegőben. Ha pedig nem, akkor bemutatkozunk:

Butka Gergő

Butka Gergő, elnök

Amikor nem szervez és nem gumiabroncsokat árul, akkor valamilyen autóversenyes ötleten töri a fejét. Régebben versenyzett amatőr szinten, navigált tereprallyban, borult már fel Madarászon, repült be árokba Huta Certezén, hosszabb ideje viszont a szervezés köti le, ebben lát kihívást. Következő terve: driftverseny a körforgalomban!
Autói: Mitsubishi Lancer Evo IX, Peugeot 306 (rally), Peugeot 205GTI (restaurálni), de mindig akad valami új az udvaron :)

Czizma Attila

Czizma Attila, alelnök

AttilaBoot, a 365hp.ro autószerető oldal szülőatyja és anyja egy személyben, két éve ő indította be a 365hp fórumot, amelyen a szervezőcsapat és a szatmári autószeretők tartják a kapcsolatot. Az ASK-n belül a humánerőforrás-menedzsment is a feladata, azaz ő szedi össze a csapatot egy vidám hangulatú plakátoláshoz vagy üdítőzéshez vagy pályaépítéshez. Videókat vág, cikket ír, kapcsolatot tart, Hondát vezet, mit mondjunk még? Van Toyotája is.

Csoma István

Csoma István, alelnök

Sem rendezvényszervezés, sem kirándulás, sem holdutazás nem képzelhető el Csoma nélkül. Feladata minden, amit más nem tud megoldani, a rendezvények lokációjának előkészítése, a csapat babgulyással való ellátása és a jó hangulat a specialitása. Az Oldtimer Klub alapítója, tereprally navigátor, a legszebb szövet- és bőrdíszmunkák készítője.
Autói: Audi80, Ford Fairmont`72, Ford Escort `72

Butka Sándor

Butka Sándor

Az autósport elkötelezett támogatója, a GerBog Kft tulajdonosaként számos tereprally verseny házigazdája, és szervezője. Főként a terepversenyek iránt vonzódik, de kipróbálta már magát rallycrossban is.
Autói: Subaru Legacy (rallyraid), Ssangyon Rexton, Mercedes W123 és egy restaurálandó Simson oldalkocsis motor

File Mónika

File Mónika, sajtóreferens

Civilben Szatmár és Szilágy megye rádióhallgatóit látja el a City Rádió legfrissebb híreivel, az ASK-n belül pedig a sajtókommunikációért felel, a rendezvények média és PR tevékenységét fogja össze. Nehezen, de férjével is megszerettette az autózást, így néha együtt csapatnak befagyott tavak jegén, gyúrják a sarat az offroad versenyeken.
Autója: Nissan Micra, következőnek egy Volvo C30R-t szeretne, ez viszont távolról sem közelíti meg az ASK japánautó fanatikusainak hivatalos álláspontját.

Nastor Nelu

Nastor Nelu, szakmai vezető

Leginkább japán autók mestereként, rally és tereprally navigátorként, a Románia-bajnok Vajda Andrei edzőjeként, többszörös országos bajnokként ismerik szakmai körökben. Ő az az ASK csapattag, aki a legszigorúbb sportszempontokat tartja szem előtt, félretesz minden személyes és egyéb körülményt, autósport tevékenységünknek ő adja a szakmai alapot.
Autói: a Trabantból épített Buggytól a „vállfáig” (Alfa Romeo) minden, ami robbanómotoros, de szerintünk az elektromos hajtást sem zárja ki ha épp kéznél van egy csavarhúzó. Link: Nastor Engineering & Racing

Tiszteletbeli AutoSportKlub Tagok

Olyan személyiségeket választottunk, akik a szatmári autósport ügyét saját tevékenységükön keresztül viszik előre és ezáltal példát mutatnak számunkra és a nagyközönségnek is:

Vajda Zsolt, „Bajnok”

Bár jelenleg inkább fia, Andrei karrierjének egyengetésével foglalkozik, mégsem képzelhető el autóverseny Szatmáron „Bajnok” nélkül. Országos gokart- és rallybajnok és biztosak vagyunk benne, hogy Andrei is megismétli apja sikerét.

Szilveszter Zsolt

Az első román résztvevő a Dakaron, a legsikeresebb romániai endurócsapat vezetője, több nemzetközi motorverseny szervezője. Jelenleg offroadozik, de bármit szervezünk beugrik, akár versenyezni, akár kimenteni egy elakadt versenyzőt a sárból.

Márton Áron

A szatmárnémeti Opel West márkaképviselet igazgatója, több restaurált veteránautó tulajdonosa, támogatóként és társszervezőként is segíti az AutoSportKlub rendezvényeinek sikerét.