Opel DragRacing / Hírek

Opel DragRacing, autó szépségverseny

Opel DragRacing, autó szépségverseny

// 2010.06.11. 16:54

Az Opel DragRacing ismét színvonalas tuningkiállításnak és versenynek ad otthont, július 3-án, szombaton, amelyre idén is várunk minden érdeklődőt, kezdő, haladó és profi autóépítőt.
A nagyobb bandák közül jelezték felénk érdeklődésüket: Rusty Rodders, Galffy Tuning, Füzestuning, a nagyváradi  Crazy Tuning, valamint a KTB Studio, hogy csak párat említsek. Várjuk továbi tunerek jelentkezését is!

Több mint 20 serleg, 10 kategória, különdíjak, Carstyling forgószínpad, szép erdélyi lányok, szexi autómosás, rengeteg néző, kellemes hangulat és egy felejthetetlen élmény.

2010 legnagyobb autós rendezvényének Támogatói

2010 legnagyobb autós rendezvényének Támogatói

// 2010.05.14. 08:00

A rendezvény hivatalos autója az új Opel Astra. Fő támogatónk a szatmárnémeti Opel West márkaképviselet. Hivatalos energiaitalunk a Kalaschnikow, motorolajokban és kenőanyagokban Mobil1-et használunk, a Lubexpert forgalmazásában. A verseny biztonságát az OmniAsig garantálja, gumiabroncsok a GerBogtól, divatos cuccokat a Quelle shopban vásárolunk, szórakozni és kikapcsolódni pedig a nagykárolyi Termálstrandra járunk. Július 3-4-én pedig találkozunk a szatmárnémeti repülőtéren!

Sugárhajtású jet-car, elsőként Romániában!

Sugárhajtású jet-car, elsőként Romániában!

// 2010.04.29. 08:00

A tavalyi dragster romániai sebességrekordját idén még tovább tudjuk fokozni, ugyanis Romániában első alkalommal fog szerepelni a sugárhajtású jet-car, a németországi többszörös bajnok Gerd Habermann kezében, minden eddiginél intenzívebb élményt ígérve a nézőknek: bár a futam csak pár másodperces, mégis több tíz kilométeres körben érezhető lesz a repülőgépmotoros szörny „jelenléte”. F16-os repülőgépmotor, több mint 15 ezer lóerő, óriási füst és több mint 20 méteres lángoszlop. Egy lélegzetelállító bemutató, amelyet csak az Opel DragRacingen láthatsz!

VIDEO

 

Közép-európai gyorsulási bajnokság futama Szatmárnémetiben!

Közép-európai gyorsulási bajnokság futama Szatmárnémetiben!

// 2010.04.14. 08:00

Az AutoSportKlub szervezőcsapata számára nem kis büszkeségre ad okot, hogy mind a CEDC (Közép-Európai Dragracing Bajnokság) szervezői, mind a Szatmár Megyei Tanács is bizalmat szavaztak a szatmárnémeti repülőtérre tervezett nagyszabású versenynek.

Ennek eredményeképpen Szatmár megye látja vendégül július 3-án és 4-én Közép-Európa leggyorsabb autóit, Csehország, Szlovákia, Magyarország és Románia képviseletében lépnek a szatmári betonra a többszáz lóerős autócsodák! Ezúton is köszönjük a DragRacing csapatnak és a Szatmár Megyei Tanácsnak a bizalmat és a nyitottságot, amellyel fogadták az AutoSportKlub projektjét, 2010 legnagyobb autós rendezvényét!